بیانیه

بسم الله النور

مدتی پس از جنایت بی‌سابقه‌ی "مدیا"ی غرب نسبت به ساحت پاک رسول ا... (ص) و ادامه آن در کاریکاتورهای موهن شاهد اقداماتی تأمل‌برانگیز توسط اروپا و غرب هستیم. پس از سکوت مجامع قضایی امریکا و فرانسه نسبت به این جنایات شنیع؛ 19 شبکه اطلاع‌رسانی ایرانی به ناگاه از سرویس‌دهی خود توسط شرکتی صهیونیستی منع می‌شوند تا شبکه‌های خبری تصویری در اروپای واحد به گذشته یکدست خود بازگردد.

جریان آزاد اطلاعات در غرب دروغی خوش خط و خال است برای خوراندن هرروزه سم به مردم بی‌پناه این کشورها چرا که آنجا نفهمیدن حق عمومیست. جریان آزاد اهانت به خدا و پیامبرانش روی دیگر سکّه مدیای به اصطلاح آزادِ در بند شبکه صهیونیسم رسانه‌ایست که در پوشش آزادی بیان، هرآنچه بپسندد به اذهان زنگ‌زده مردم خود تزریق می‌کند. رسوایی دوگانگی قانون و حقوق برای بشر در غرب سالهاست که تشتی رسواشده است و بشریت امروز مغرب‌زمین سخت حیران در برهوت تاریکیست که با دیوار رسانه‌های حکومت‌های خود محصور شده. در این میان صدا و پیام متفاوت بسیار باید شنیدنی باشد که نو راست حلاوتی دگر. ترس از بانگ هشیاری و بیداری. «قطعاً بيداری اسلامی تا قلب اروپا پیش خواهد رفت.»

و در واقعیت و اثرگذاریِ پیام معنویت شبکه‌های نظام اسلامی، همین بس که با ارتجاع در متن مدرنیته دهان مخالف این‌گونه باید بسته شود. در کنار سیل اتهامات و دروغ و اهانت و جنایات سیاه علیه حقیقت و رسول اسلام و همزمان با تحریم‌هایی که از روی بغضِ خود «ملت» ایران را هدف گرفته‌اند، تیرهای دیگر خود را یکی پس از دیگری رها می‌کنند، بلکه افاقه کند. امّا «کوچک تر از آنند که ملّت ایران را به زانو درآورند.»

« يُر‌يدونَ لِيُطفِئوا نورَ‌ اللَّـهِ بِأَفواهِهِم وَاللَّـهُ مُتِمُّ نورِ‌هِ وَلَو كَرِ‌هَ الكافِر‌ونَ»  «صف/8»

جهان امروز استحماری بی‌سابقه و تاریخی را به تجربه نشسته است. نام آلفرد نوبل مخترع دینامیت، کادوپیچِ جایزه‌ی صلح اتحادیه اروپا به خودش است. صلح از ترس! اقتصاد پکیده و رباخوار لیبرالیسم اروپا و آمریکا هر روز  به ورطه‌ی ریاضت بیشتر می‌افتد و اهدای جوایز تبلیغاتی این‌چنین و حذف شبکه‌های آگاهی‌بخش؛ اگر گزیری بر تأخیر موت باشد، گریزی از آن ندارد.

حقیقت راه خود را باز خواهد کرد. پیام عدالت، معنویت، آزادی، آزادگی و استقلال که امروز منادی آن ایران است علیرغم سانسور و ترور گسترده اردوگاه شیطان، فطرت‌های پاک را در خواهد نوردید چرا که خبر از بازگشت دیگرباره انسان به آسمان دارد.

 برعهده مسئولان است که از تمامی امکانات موجود استفاده کرده تا پیام بیداری انقلاب اسلامی به طرق مختلف و با سرعت و سلامت و عمق بیشتر به تمام دنیا مخابره شود. بدین منظور باید ماهواره های بومی و با کنترل داخلی در سرتاسر کره زمین حضور یابند تا ترویج سبک زندگی دینی و اسلامی از گردنه‌بندی صهیونیسم در فضای رسانه‌ای کمترین تأثیر را بپذیرد.

 

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه صنعتی شریف

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شیراز

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس





هنــر از دیدگاه رهبـر

هنـر از نگاه رهــبر

هدف هنر، رسیدن به حیات جاودان

 هنرى زيبا و پاك است كه كوبنده سرمايه دارى مدرن و كمونيسم خون آشام و نابودكننده اسلام رفاه و تجمل، اسلام التقاط، اسلام سازش و فرومايگى، اسلام مرفهين بى‏درد، و در يك كلمه «اسلام امريكايى» باشد ...

* صحيفه امام، ج‏21، صص145 و 146  


اثر هنر اسلامی، ماندگاری حقایق در تاریخ

به نظر من بنيانگذار بناى حفظ حوادث با ادبيات و هنر، زينب كبرى‏ (سلام‏اللَّه‏عليها) است. اگر حركت و اقدام حضرت زينب نمى‏بود و بعد از آن بزرگوار هم بقيه‏ى اهل بيت (عليهم‏السّلام) - حضرت سجاد و ديگران - نمى‏بودند، حادثه‏ى عاشورا در تاريخ نمى‏ماند.

* در ديدار جمعى از پيشكسوتان جهاد و شهادت و خاطره‏گويان دفتر ادبيات و هنر مقاومت


محل اثر هنر

مسئله فقط تحريك احساسات نيست؛ هدايت ذهنهاست.

* ديدار جمعى از مداحان و ستايشگران اهل‏بيت (عليهم‏السّلام)

 

اهمیت قالب

...داستان كه فقط گزارش نيست؛ چفت و بند داستانى هم مهم است. اهميت «جنگ و صلح» تولستوى، يا «دُن آرام» شولوخف، به خاطر اين است كه چفت و بند داستانى اينها خيلى محكم است؛ يعنى همه جاى اين داستان، صحيح پيش آمده است.

* بيانات در ديدار با اعضاى «گروه ادب و هنر» صداى جمهورى اسلامى ايران‏


روش تولید هنر اسلامی ...

اين سريال «سالهاى دور از خانه»يى كه نشان مى‏دادند، كه همه را جذب كرد، حتّى امام را - حاج احمد آقا مى‏گفت كه امام مرتب اين سريال را نگاه مى‏كردند - علتش چيست؟ ...

* بيانات مقام معظم رهبرى در ديدار وزير، معاونين و رؤساى مناطق آموزش و پرورش سراسر كشور


پیوند هنر و مردم

من شنيده‏ام كه در قضاياى جنگ جهانى در روسيه، شورِ على‏اف - آهنگ معروفى است كه البته من نه آهنگش را شنيده‏ام، نه درست مى‏دانم چيست؛ آقايان مى‏دانند - در تهييج مردم براى وارد شدن به ميدان جنگ، بيشترين تأثير را داشت؛ يعنى در خدمت اهداف مردمى قرار گرفت.

* بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامى در ديدار اصحاب فرهنگ و هنر







گزارش تخلف
بعدی